Повређеној жени хумани грађани помогли на лицу места: Несвакидашња такси вожња у Чачку 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Повређеној жени хумани грађани помогли на лицу места: Несвакидашња такси вожња у Чачку
Trenutno na sajtu: 733       |       Podeli:
25.12.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – У поподневним сатима у центру Чачка насред улице пролазници су затекли крваву,
Фото: РИНА

повређену и исцепану жену и понудили јој помоћ. Према њиховим речима била је видно узнемирена и уплашена. Након што је одбила да дође Хитна помоћ, позвали су такси који би је одвезао до куће, преноси агенција РИНА.

 

Таксиста Милан Вучковић, познатији по надимку Трамболина, када се упутио на задату адресу затекао ју је како стоји са још једном женском особом.

„Имала је модрице по себи и посекотине, нисам пуно запиткивао, а ова друга жена која је стајала са њом ми је платила вожњу до оближњег села. Како сам разумео, поврђена је имала проблем са бившим мужем који јој не да да види децу и неколико сати је провела у полицији“, изјавио је за РИНУ овај чачански таксиста.

Оно што га је изненадило, како каже, јесте хуман потез жене која је платила вожњу иако је први пут у животу видела повређену.

„Она ме је заиста одушевила. Живимо у таквом времену да људи пролазе једни поред других не обазирујући се, а ова хумана особа је није заобишла како то обично бива, већ је застала, саслушала, позвала јој такси и платила вожњу. То показује да међу нама има још увек солидарности и да бринемо једни од другима. Дуго сам у овом послу и овакве ситуације се врло ретко дешавају, да неко издвоји новац за вожњу особи коју види први пут у животу“, изјавио је Милан.

Ни он није хтео да остане дужан и кад је чуо да је потпуно непозната особа платила вожњу жени у невољи повао је дотичну госпођу чији је број пронашо преко кол центра.
„Тек касније сам чуо да се оне уопште не познају. Рекао сам јој да док год ја радим као таксиста од мене има све време бесплатне вожње“, поручио је Милан.


РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


TAKSI VOZNJA CACAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.090.798 посета
Тренутно на сајту: 733 посетилац(a)