Ухапшено девет чланова организоване криминалне групе 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ухапшено девет чланова организоване криминалне групе
Trenutno na sajtu: 465       |       Podeli:
08.03.2020 | 0 коментар(а)



Припадници српске полиције у заједничкој акцији са полицијама и тужилаштвима Хрватске,

Словеније, Холандије, Швајцарске, Аустрије и Немачке ухапсили су девет чланова организоване криминалне групе и још четири особе због сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производње и стављања у промет опојних дрога.Ухапшени су држављани Хрватске: С.П.(58), који је организатор криминалне групе, М.П.(34), С.Б.(52), Д.Б.(25), Ј.К.(39), Д.С.(53) и Ж.Б.(50), као и словеначки држављани Д.Ж.(34) и Б.Т.(46).

Они се терете да су се бавили транспортом и дистрибуцијом опојних дрога из Холандије у земље Западне Европе, затим у Хрватску, Словенију и Србију, као и да су се бавили продајом наркотика на територији Хрватске.

Полиција је у овој акцији запленила девет килограма кокаина, 4,2 килограма амфетамина, три литра базе за производњу амфетамина, око 6,4 килограма марихуане и око 30 килограма такозваног “микса” који служи за увећање масе наркотика.

Такодје, полиција је запленила и три луксузна возила са посебно израдјеним простором за складиштење наркотика.

Иначе, у претходном периоду, ухапшене су још четири особе које су, како се сумња, куповале дрогу од чланова ове организоване криминалне групе или су користили њихове услуге.

Том приликом, у Швајцарској и у Аустрији ухапшени су српски држављани Б.Х.(46) и А.М.(43), у Словенији је ухапшен српски држављанин Д.М.(44), док је хрватски држављанин Ј.Ж.(38) ухапшен у Хрватској.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежним тужилаштвима, саопштио је МУП.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Hapsenje kriminal

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.111.767 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)