СНС: демантујемо лажи дверјана УДБЕ, ОЗНЕ, ДВЕРИЛИКСА.. 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
СНС: демантујемо лажи дверјана УДБЕ, ОЗНЕ, ДВЕРИЛИКСА..
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
24.08.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Информативна служба ГрО СНС Чачак огласила се саопштењем поводом измишљених изјава да је спремљено 300

„спартанаца” из Моравичког округа, који би наводно требало да оду на гласања у Црну Гору.

„Болест којој нема лека, али се на срећу не шири и не преноси. Остаје у главама и мишјим рупама, из којих се повремено, жељан пажње и медијског простора, сам и остављен, огласи пропали самозвани „лидер" опозиције Бошко Обрадовић. Персона која је до скора, док је седела у Београду и играла у колу „Први до Драгана", блатила све што ураде Влада и председник Србије, враћа се на старе, њему добро познате стазе, лидера у лажима. Најурен је од газде, замењен новим полтроном, чије кафанске снимке и најгоре увреде упућене Вуку Јеремићу и сарадницима, слушамо ових дана. Шеф дверјанске УДБЕ, ОЗНЕ, ДВЕРИЛИКСА... према измишљеном инсајдерском извору, обавештава јавност о некаквих 300 "спартанаца" из Моравичког округа, који би наводно, требалo да оду на гласање у Црну Гору и подрже некога на изборима, а све то против српског народа и Српске православне цркве. Озбиљна болест и потпуна лаж. Лидер удружења грађана, који није смео да изађе на изборе и да се измери са политичком конкуренцијом, да покаже шта зна и шта може, да бар нешто конкретно обећа, иако му више ни најближи сарадници, а камоли бирачи и грађани Чачка, не верују, још увек није свестан да се за власт бори радом и резултатима, а не лажима и измишљотинама. Председник Републике и Влада Србије, свакодневно стварају услове за стабилну будућност наше државе и читавог региона. Србија ће уз подршку Српске православне цркве, формирати Специјални тим за заштиту светиња српске и хришћанске духовне баштине, на просторима на којима живи српски народ. Свуда где су наше светиње угрожене физички, правно и по питању идентитета, настанка и порекла. Србија се неће мешати у изборне процесе ни једне друге државе, а претходни избори код нас су јасно, као ниједни до сада, показали, коме су грађани Србије дали подршку, да их сигурно води напред у наредним годинама и деценијама”, наводи се у саопштењу ГрО СНС Чачак.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sns saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.916.030 посета
Тренутно на сајту: 398 посетилац(a)