Обрадовић и Стаматовић озваничили сарадњу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Обрадовић и Стаматовић озваничили сарадњу
Trenutno na sajtu: 490       |       Podeli:
21.08.2017 | 0 коментар(а)



Покрет Двери и Здрава Србија озваничили су данас почетак сарадње потписивањем Преображењског прогласа

чиме је, кажу, ударен темељ укрупњавања патриотске опозиције.

На конференцији за новинаре, председник Покрета Двери Бошко Обрадовић и председник Здраве Србије Милан Стаматовић, два председничка кандидата на прошлим изборима, кажу да су отворени за сарадњу са свима који нису "кокетирали" са Српском напредном странком.

Обрадовић наводи да су отворени за сарадњу са свима странкама у борби за фер и демократске изборе и слободу медија, али да ће у предизборне коалиције само са онима који прихвате основне идејне вредности прогласа.

"Расположени смо за разговор и о ширем блоку за изборе у Београду, али са нашим идејама. Не можемо зарад прављења ширег опозиционог политичког блока и једне колоне да се одрекнемо наших идеја из прогласа", каже Обрадовић.

Каже да истинска, права опозиција нису ни Драган Шутановац ни Чедомир Јовановић ни Ненад Чанак ни Војислав Шешељ, не искључује сарадњу са Сашом Радуловићем и Вуком Јеремићем за београдске изборе, а Сашу Јанковића пита која је његова спољна политика.

Противе се, кажу, уласку Србије у ЕУ и НАТО, залажу се за сарадњу са Русијом и очување Косова и Метохије у саставу Србије.

"Не желимо да мењамо власт на улици, него на поштеним изборима", каже Стаматовић који позива све странке опозиције, и десно и лево оријентисане, да се уједине у залагању за фер и демократске изборе.

Извор: Танјуг/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.876.772 посета
Тренутно на сајту: 491 посетилац(a)