На Златару се тражи лежај више 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
На Златару се тражи лежај више
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
14.12.2017 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Скоро сви лежајеви планине Златар у предстојећој зимској сезони пронашли су пут до својих

гостију. Новогодишње празнике и школски распуст на планини Златар провешће многобројни домаћи и страни туристи.

Пружаоци услуга смештаја потрудили су се да направе примамљиве аранжмане боравка туриста на Златару током зимске сезоне 2017/2018, при чему су већи смештајни капацитети у понуди дали и организовану прославу Нове Године. У хотелу Панорама, за све заинтересоване госте хотела, госте других смештајних објеката и становнике Нове Вароши, организован је дочек Нове Године уз наступ клубског бенда и свечану вечеру.

Хотел Панорама Златар, фото: zlatarinfo.rs

Очекивања су да планина Златар забележи успешну зимску туристичку сезону уз повећање броја туриста у односу на исти период претходне године што ће оправдати изузетно пожртвован рад туристичких радника на промоцији нашег краја. Сигурно је да ће многи заинтересовани гости, услед недостатка слободних лежајева остати ускраћени за дужи зимски боравак на нашој планини, али их свакако очекујемо на рекреативном скијалишту Бријежђа и у дневним посетама.

Зима на Златару, фото: zlatarinfo.rs

Златар дефинитивно постаје дестинација у успону у којој недостаје смештајних капацитета за све заинтересоване госте, што је сигнал општинској управи, приватном сектору и Туристичко-спортском центру „Златар“ да мора интензивирати усмерени развој дестинације и њених садржаја кроз развојне пројекте туризма и инфраструктуре.

Хотел Златарски златник Златар, фото:  zlatarinfo.rs

Подсећања ради, у циљу унапређења услова за боравак спортиста и рекреативаца, током 2017. године, уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација и општинске управе Нова Варош оспособљена је мултифункционална балон хала на Златару која омогућава тренинге и утакмице у лошијим временским условима; уз сарадњу са Туристичком организацијом регије Западна Србија изграђен је атрактивни видиковац на Савиној столици; док је кроз пројекат промоције туристичких производа Златара, туристичко-спортски центар „Златар“ приступио постављању промотивних билборда и дела туристичке сигнализације на Бабића брду као и ребрендирању дестинације кроз осмишљавање јединственог промотивног материјала којим ће се ова дестинација представљати домаћим и страним туристима почев од наредне године.

 

Златар инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.281.518 посета
Тренутно на сајту: 395 посетилац(a)