Дамјановић: Указујемо на пропусте, јер смо у служби грађана 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Дамјановић: Указујемо на пропусте, јер смо у служби грађана
Trenutno na sajtu: 454       |       Podeli:
26.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик СРС Миљан Дамјановић у наредним данима обићи ће Слатину, Трнаву, Мрчајевце села Рошце, Јанчиће, Цагање
Народни посланик СРС Миљан Дамјановић у просторијама странке у Чачку, фото: РИНА

као и Драгачево, Коштуниће и Равну Гору са циљем да разговара са што већим бројем грађана.

„Прикупљамо информације колико је урађено од обећаног, како би покушали да преко ресорних министарстава и дописом скупштини града Чачка укажемо на пропусте који се дешавају, јер смо ми овде како би служили грађанима а не супротно. Такође, две су акције наше кампање, прва је информисаност народа о погубном путу Србије ка Европској унији и друга је које су то предности уколико радикали победе а политика коју заступамо од почетка је интеграција са Руском федерацијом”, рекао је данас у просторијама Српске радикалне странке у Чачку Дамјановић.

Према његовим речима у наредном периоду ће извршити притисак и на Владу РС да се одрекну пута ка ЕУ, због произвођача, села и људи који се све више исељавају јер не могу да живе од свог рада.

„Наша политика је окренута Евроазијском економском савезу јер се ради о тржишту од скоро 200 милиона становника, док на европском тржишту наша роба никада неће бити конкурентна”, казао је Дајмановић.

Он је додао да су необилазне и политичке теме.

„За лидера некаквог савеза смо упозоравали и раније. Некада је био Бошко од Чачка а сада познат у скупштини као Бошко од Дедиња, који на све начине покушава да дође на власт, не да би помогао грађанима Чачка или Србије већ да би помогао себи и да тамо где му се свидело да живи остане, на Дедињу. Свако ко је опозицији бори се да садашњи режим не буде више на челу, али поставља се питање ко су ти који не треба да се врате. Слажем се да не треба да се врате они који су урушавали Србију после 5. октобра, али испада да је и Обрадовић који је обмањивао грађане да ће се борити да се не врате лопови сада ушао у врзино кола са истима”, наводи народни посланик СРС додајући да је њихов циљ да освежавају памћење народу и да су они уз свој народ и када су били најјача странка и када су били ванпарламентарна за разлику од других.

Миљан Дамјановић у посети грађанима Моравичког округа

Дајмановић каже да ће избори бити на локалном нивоу у редовном термину крајем марта следеће године, а да су све прилике да ће тада бити и републички.


Дамјановић: КиМ је корен Србије, ако га ишчупамо стабло ће увенути

Што се тиче разграничења Косова, Дамјановић је истакао да се можемо разграничити једино са Грчком у пределу Драча.

„Ми Албанцима са Косова и Метохије можемо понудтии апсолутну аутономију и да разговарамо о формирању заједница српских општина и само о ономе што је у складу са Уставом РС. Пошто су преговори кренули позвали смо владајуће структуре да поред ЕУ укључе и представнике Руске федерације и Кине у супротном Србија не сме да дозволи столицу у ЕУ шиптарским терористима”, навео је Дамјановић додајући да је КиМ корен Србије и ако га извучемо стабло ће брзо увенути.

СПЦ мање треба да се мешта у политичке ствари

„Политичари се не мешају у каноне Српске православне цркве, тако и црква, иако нам је потребна њена подршка због јединства Српског народа, мање треба да се меша у политичке ствари. Потребно је да тражи од државе да православље буде више пристурније у медијима, а да се мање говори о негативним стварима у цркви. Народ мора да је уз цркву, а и она уз свој народ”, рекао је Дамјановић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.290.948 посета
Тренутно на сајту: 455 посетилац(a)