Премијерка Брнабић у посети Пожеги 6. јуна, председник Вучић шест дана касније отвара „Будимку” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Премијерка Брнабић у посети Пожеги 6. јуна, председник Вучић шест дана касније отвара „Будимку”
Trenutno na sajtu: 351       |       Podeli:
02.06.2020 | 0 коментар(а)



Пожега - Премијерка Србије Ана Брнабић посетиће у суботу 6. јуна општину Пожега, и том

приликом ће се састати са локалним привредницима, а потом ће обићи неколико пољопривредних газдинстава као и фабрику „Напредак” која је сада у власништву пожешке компаније Инмолд. Премијерка је приликом ранијих посета општини Пожега, нагласила је да је компанија „Инмолд“ прави пример како српске породичне фабрике, могу да парирају конкуренцији на светском нивоу.

„Просек запослених у овој компанији је 28 година. "Инмолд" је идеалан пример успешног пословања и оног што желимо да постигнемо у Србији. Због доприноса који дају Пожеги, али и Србији учинићемо све да им додатно помогнемо - изјавила је Брнабић.

Компанија "Инмолд" већ неколико година је део дуалног образовања, па ђаци Техничке школе под њиховим окриљем обављају стручну праксу, што је додатно одушевило председницу Владе.

„Са дуалним образовањем смо започели 2011. године. До сада смо имали 34 стипендиста, неки су након завршетак средње школе остале код нас и запослили се, а неки су отишли на факултет и врло је вероватно да ће се након завршетка студија вратити у нашу компанију“,  истакао је власник компаније "Инмолд" Горан Јанковић.

Општину Пожега посетиће и председник Републике Србије Александар Вучић и то 12. јуна, када ће свечано отворити пожешки гигант “Будимку”, која је коначно добила новог власника косјерићку компанију ИТН група.

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pozega poseta ana brnabic aleksandar vucic budimka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.271.398 посета
Тренутно на сајту: 351 посетилац(a)