Радомир Антић биће сахрањен у Ужицу када се буду стекли услови 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Радомир Антић биће сахрањен у Ужицу када се буду стекли услови
Trenutno na sajtu: 622       |       Podeli:
08.04.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - Од јуче у подне Ужичани се опраштају од свог Радомира Антића, њиховог Анте, који је пре два дана у једној



мадридској болници подлегао тешкој болести. Немања Нешић, помоћник градоначелника Ужица и члан УО ГФК Слобода изнео је детаље око могуће сахране Радомира Антића у Ужицу.

Радомир Антић ће добити испраћај какав заслужује. Породица легендарног српског стратега се одлучила за кремацију, а велика је жеља да буде сахрањен у родном Ужицу, када се стекну услови за то, након завршетка пандемије вируса корона.

Фудбалери и управа Слободе испраћају се од фудбалског великана.У знак сећања на великог човека и тренера Ужичани аплаудирали са својих тераса.

Тужна вест потресла хе љубитеље спорта у Србији, али и на Пиринејима, где је био изузетно цењен. Још синоћ су електронска издања најутицанијих медија комплетне ротације замениле постовима о учинку чувеног Ужичанина, да би овог уторка најутицанији спортски листови посветили огромну пажњу смрти легендарног тренера.

Наш портал на захтев многобројних грађана покреннуо је иницијативу да се Градски стадион Ужице понесе име по  Радомиру Антићи, што је наишло на велико одобрење.

Саопштење Града Ужица поводом смрти Радомира Антића

Радомира Антића је судбина предодредила да буде увек и у свему највећи. Био је велики фудбалер, био је најбољи тренер кога је овај простор запамтио, највећи хуманиста, омиљени пријатељ, комшија, познаник.

Где год се налазио на кугли земаљској никада није заборавио своје Ужице, своју Слободу и своје Ужичане. Управо то је допринело неподељеној љубави и емоцији коју су људи имали према њему, али и он према њима.

Зато данас Радомира жали и Ужице, и Градска кафана, и његова Слобода, и Ђетиња, и Златибор, али и Европа и свет.

Драги Радомире, сигурни смо да док Ђетиња кроз векове буде шумила овом котлином памтиће се твоје име, твоје речи и твоја дела.

Поводом смрти Радомира Антића Ужичани се у књигу жалости могу уписати испред Градске куће данас (уторак, 7.април) до 16.00 часова, а у среду и четвртак, 8. и 9. априла од 7.30 до 16.00 часова.

ГЗС/ Ужице – Огласна Табла




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Antic uzice oprostaj smrt aplauz

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.953.011 посета
Тренутно на сајту: 623 посетилац(a)