Oleo-Mac: Нова локација, проширена понуда, ниже цене 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Oleo-Mac: Нова локација, проширена понуда, ниже цене
Trenutno na sajtu: 765       |       Podeli:
23.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Oleo-Mac, предузеће које успешно послује више од 25 година, обавештава своје постојеће и будуће купце да је малопродајни објекат,

који се налазио преко пута Машинске школе у Чачку, пресељен на нову локацију и то у Улицу Драгише Мишовћ 163, преко пута поликлинике Медилек и Лукоил пумпе.

У новоотвореном објекту који се простире на 160 м2 можете пронаћи све што вам је потребно за одржавање вашег домаћинства - од готових уређаја са обезбеђеном гаранцијом и сервисом, преко резервних делова за све уређаје из понуде, па до потрошног материјала и заштитне опреме. На новој локацији поред стандардне понуде косилица, тримера, пумпи, прскалица, по чему је Oleo-Mac одавно познат и признат, у асортиману имају и све врсте алата, од хоби и полупрофесионалних до алата намањених најзахтевнијим професионалним корисницима.

У Oleo-Mac-у можете пронаћи и лед сијалице и панеле са три године гаранције по изузетно приступачним ценама, као и заштитну одећу и обућу, хоби и професионалне маказе за орезивање воћа, брусне и резне плоче, ексере, ручни алат и другу гвожђарску робу.

Oleo-Mac се свим купцима захваљује на указаном поверењ и очекује их у још већем броју на новој локацији

Oleo-Mac, Улица Драгише Мишовић 163, преко пута поликлинике Медилек и Лукоил пумпе

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.038.391 посета
Тренутно на сајту: 765 посетилац(a)