Сутра коначни резултати мале матуре 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Сутра коначни резултати мале матуре
Trenutno na sajtu: 589       |       Podeli:
01.07.2021 | 0 коментар(а)



Коначни резултати мале матуре за будуће средњошколце знаће се сутра, а

у наредним данима ученици попуњавају листу жеља.

Листе жеље се могу попунити преко портала www.мојасредњашкола.гов.рс, али то важи само за оне школе које имају Електронски дневник, док ће се попуњавање листе жеља у папирној форми вршити 3. и 4. јула у школама.

Помоћник министра просвете за средње образовање Милош Благојевић позива ученике да искористе све могућности и попуне свих 20 жеља, како се не би случајно десило да неко остане нераспоређен.

„Првих пет места нека искористе за оно што би највише желели, без обзира на број бодова”, каже Благојевић, који наводи да бодови показују да је ове године завршни испит боље урађен.


Каже да је то у складу са инструкцијама које је ресорни министар Бранко Ружић упутио и да се може очекивати да ће праг за упис у средње школе бити мало већи.

Упис се може обавити електронским путем и у школама 12. и 13. јула, док ће се 11. јула објавити тачна расподела по листама жеља.

 

 

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mala matura rezultati

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.513.513 посета
Тренутно на сајту: 593 посетилац(a)