Мирковић: Рибу у Милановцу чистимо од главе до репа 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Мирковић: Рибу у Милановцу чистимо од главе до репа
Trenutno na sajtu: 348       |       Podeli:
16.01.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Поводом саопштења које је објавио ОО СНС из Горњег Милановца а у коме оптужују претходни режим да су користили
Милисав Мирковић, фото: ГЗС

општински буџет за задовољавање потреба само својих политичких истомишњеника, огласила се и Информативна служба ИО УГ „Победи и спаси општину Горњи Милановац!“.

„Страх од новоосноване политичке групације `Победи и спаси општину Горњи Милановац!` коју предводи Милисав Мирковић потпуно је контузовао милановачки СНС.
Милановачки напредњаци, свесни да ће им ускоро сви тендери, набавке, конкурси и трансакције са повезаним лицима ићи под лупу – потпуно су изгубили бусолу. Наша општина је са Милисавом Мирковићем завршила као најбоља у Србији од стране Државне ревзије! А где ли ће они да заврше (или иза чега) након ревизије њихових „пословних работа“!?
Уместо да одговоре шта су то урадили за 3 године у Милановцу и по месним заједницама, милановачки напредњаци лажно оптужују и лажно обећавају. Умете ли шта друго? Заборавили су да смо ми, законски, решили проблем вишка запослених у Дому здравља и решили плате. Измишљају неке ,тобож, „телефонске седнице“, а не знају да су регулисане Пословником о раду Општинског већа Сл. гласник бр. 28/2008, члан 12. Не знају ни где су се средства ненаменски трошила!? Када? Коме? Који је закон прекршен? Оставили смо вам 350 милиона по завршном рачуну и 217 милиона на рачуну („кеша“). Онда сте одбили да од тих пара платите извођача радова на Дому културе (овај вас тужио) и направили сте милионску судску штету општини.
Клијентелизмом и страховладом отиснули сте Милановац у суноврат. У контра смер! Показали даровитост да стопирате, покварите и уништите све зашта се ухватите. Ваша саопштења одувек су била слика и прилика вас самих. Нажалост, и рефлексија стварности у општи у којој живимо. Горњи Милановац то није заслужио, и власт Ковачевић-Царевић се мора склонити на следећим изборима. Борба против моралне деградације друштва, у коју нас је увео локални СНС, један је од основних циљева покрета „Победи и спаси општину Горњи Милановац!“.
А први циљ је оно чега се они највише плаше.... Учешће у ревизији свих њихових работа у општини!  Рибу чистимо од главе до репа. То вам обећавамо!”, наводи се у саопштењу.


Информативна служба ИО УГ „Победи и спаси општину Горњи Милановац!“




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.472.390 посета
Тренутно на сајту: 349 посетилац(a)