У Пријепољу отворен салон луксузног намештаја 4ИН 



 
У Пријепољу отворен салон луксузног намештаја 4ИН
Trenutno na sajtu: 412       |       Podeli:
17.04.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Пре два дана у Пријепољу је отворен продајни салон намештаја 4ИН Иссаниа ДОО са врло широким асортиманом

Породица Подбићанин, вредно неимари већ трећу генерацију и успела је да од мале столарске радње да створи право пословно царство.


Отварању продајног салона, присуствовао је велики број сарадника, купаца и пријатеља. Након свечаног отварања, присутнима се обратио власник Армин Подбићанин. Он је пожелео добродошлицу гостима и казао да је купац светиња а радник први сарадник.

 

„Кроз деценије развоја неговали смо правило да је купац светиња, а радник наш први сарадник. Тако ћемо и наставити. Успех наравно, није дошао преко ноћи, већ се градио деценијама, великим трудом, знањем и одрицањима. Када смо пре неколико недеља посетили овај простор, који је био у припреми, деловало је немогуће да се адаптација заврши до заказаног отварања, али је породица Подбићанин показала да је све могуће и доказала зашто је тако успешна. Да ли има веће радости од најаве нечег поптуно новог, другачијег и посебног”, поносно је истакао Армин.

 

Током ове пандемије смо вероватно заборавили на тај лепи осећај који буди инспирацију, креативност и полако мења наш поглед на свет. То је увек случај када се у малом граду појави нови салон намештаја који нуди могућност куповине познатих брендова као што су: Еггер, Каиндл, Блум, Агт. Чак и да нисте упознати са називима ових брендова, ту су архитекте и дизајнери фирме 4ИН да са Вама осмисле најбоље решење за Ваш комад намештаја.


Први утисак, у салону где све мирише на ново, јесте да ће бити баш тешко да издвојимо омиљене комаде, јер сваки од њих је уникатан, односно сваки има толико детаља да мозете сатима да и проучавате и видите најбоља решења за Ваш дом.


Сваког радног дана у салону ће бити архитекта који ће са купцима детаљно радити бесплатно на пројекту уређења дома. Ово представља једну нову причу где ће клијент за свој новац добити најбоље решење за комад намештаја.Објекат се налази у улици Брана Дучића ББ (преко пута дистрибуције).

ПП Медиа/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje srce grada luksuzan saloin namestaja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.713.969 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)