„Илиндански пливачки маратон“ заказан за 20. август 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
„Илиндански пливачки маратон“ заказан за 20. август
Trenutno na sajtu: 420       |       Podeli:
16.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Традиционални „Илиндански пливачки маратон“ који је због неповољних хидролошких прилика одложен 2. августа, одржаће се

у Овчар Бањи, у понедељак 20. августа.

На програму су две пливачке трке и то трка задовољства „Боривојева табла“ на стази дугој 500 метара и главна трка на стази дугој 2500 метара.

Пријаве такмичара за обе трке примају се у Летњој башти ресторана „Дом“ у Овчар Бањи на дан такмичења почевши од 10 часова, а последњи рок за пријаву такмичара је 11.30 часова.

Прва трка „Боривојева табла“ стартује у 12 часова, а прозивка такмичара обавиће се код ресторана „Дом“ одакле ће такмичаре сплав повести до стартне позиције у викенд насељу Трбовац. Циљ трке је код Летње баште ресторана „Дом“.

Главна маратонска трка стартује у 13 часова од Летње баште ресторана „Дом“, где ће се обавити прозивка такмичара. Услед промене профила водотока Западне Мораве на делу од Овчар Бање до ресторана „Дом“ (последица великих вода 2014 и 2016. године) организатори су били принуђени да променимо трасу обе трке. Прва трка стартује из викенд насеља Трбовац, а завршава код висећег моста у близини Летње баште ресторана „Дом“. Главна трка на 2500 метара стартује код Летње баште ресторана „Дом“ затим такмичари пливају до манастира Никоље и назад до полазне тачке.

Такмичење се бодује у оквиру Првенства Србије на отвореним водама „SRB OPEN CUP“, а организатори су Пливачки клуб „Чачак“, Спортски центар „Младост“, ЈУ „Туристичка организација Чачка“ и МЗ Овчар Бања. Маратон се организује под покровитељством Града Чачка.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.891.685 посета
Тренутно на сајту: 421 посетилац(a)