Кривична пријава због насилничког понашања на стадиону ФК „Слобода“ 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Кривична пријава због насилничког понашања на стадиону ФК „Слобода“
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
27.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Чачанска полиција је одмах након пријаве да је дошло до туче на утакмици ФК „Слободе” и ФК „Борац”, изашла на место догађаја и предузела

све мере и радње из своје надлежности.

„Обавестили смо Више јавно тужилаштво, по чијем налогу ће бити поднета кривична пријава против 45-годишњег мушкарца из Чачка, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање на спортској приредби. Сумња се да је он пре два дана, на фудбалском игралишту Фудбалског клуба „Слобода“ у Чачку, по завршетку утакмице млађих категорија између ФК „Слобода“ и ФК „Борац“ из Чачка, ушао на терен и ударио судију који је том приликом задобио лаке телесне повреде”, наводи се у данашњем саопштењу ПУ Чачак, где додају да ће наставити на утврђивању свих околности овог догађаја.

Судија утакмице Немања Томић (20)

Судија утакмице Немања Томић (20) рекао је у изјави за агеницју РИНА да га је ударио отац једног детета.

„По завршетку утакмице где је Борац победио Слободу резултатом 3:2, деца, којој је вероватно било криво, почели су да се расправљају и направила се гужва. Тада сам видео родитељи са трибина да улазе на терен, и помислио сам да ће да смире ту децу и да их раздвоје да се не прави метеж. Испред мене су се појавила два, три родитеља која су ме окривили за то што се догодило. Један је замахнуо и ударио ме у десно око, не знам да ли песницом или отвореном шаком. Кренуо сам ка излазу, а иза мене је настао општи хаос. Кренули су замном али неко их је зауставио, ја сам одмах отишао у просторије клуба. Вероватно су револтирани, јер су водили са 2:1 па изгубили са 2:3, али ја ту нисам имао никаквог утицаја. Није оправдање да мене ударе, ту постоје одговорна лица која ће ми рећи да ли сам ја то урадио добро или нисам. Делегат каже да сам ја утакмицу добро судио и да ништа нисам крив. Резултат је такав, то је утакмица”, рекао је Томић.

Председник Организације судија Фудбалског савеза Града Чачка Мићо Матић осуђује овакво понашање и даје максималну подршку свом члану организације Томићу.

Председник Организације судија Фудбалског савеза Града Чачка Мићо Матић

„Том лигом руководи окружни степен такмичења и чекамо извештај службених лица. Полиција је интервенисла и они ће одрадити свој посао. Мој генерални коментар је, дуго сам у овим водама, за све су криви родитељи, али колико смо обавештени деца, играчи нису правили проблеме. Извештај службених лица нису стигли, али по информацијама ништа спорно није било у суђењу. Утакмица је завршена нормално и након тога изреволтирани, не знам чим, родитељи су ускочили у терен. Имате пример и од пре пар месеци, на ватерполо утакмици исто млађих категорија, родитељи оба клуба су се тукли и прекинули утакмицу деци. Нешто је до васпитања, породице губе смисао. Немања је исто нечије дете, коректно је радио свој посао и не може неко да оцењује његов рад, а није стручан у томе”, каже Матић за агенцију РИНА.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.286.487 посета
Тренутно на сајту: 432 посетилац(a)