Данас почиње трећи ДУК фестивал 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Данас почиње трећи ДУК фестивал
Trenutno na sajtu: 625       |       Podeli:
11.08.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Данас почиње трећи ДУК фестивал који ће трајати до недеље, 13. августа у Парку Младости

у Чачку.

Током три фестивалска дана публика ће моћи да ужива у такмичењу у екстремним спортовима, цртању мурала на више локација у граду, Живој билиотеци, да прави О:творено игралиште, пазари на ДУК маркету и наравно, да слуша добру музику.

Што се музичког програма тиче, вечерас је окренут електронској, претежно техно музици, док је субота предвиђена за бендове.

Вечерашњи програм Фестивала отвориће локална подршка Кућна музика, сјајни дуо Марцо White Б2Б Nemansky, а након њих Дејан Милићевић, једно од најпознатијих имена у свету ди-џејева код нас. Талентовани продуцент и ди-џеј из Пожаревца ТКНО ће затворити прво фестивалско вече.

Сутра, 12. августа програм ће отворити бенд Четири особе. Након њих наступају бендови Рефлекшн из Горњег Милановца и Ларска из Крагујевца. Као главни извођачи ове вечери наступиће чувени Ритам Нереда и београдски репери Прти Бее Гее. Након званичног музичког програма, који траје од 20х до 3х после поноћи, организатори најављују Афтер Party на Морави.

Више о програму скејт такмичења, као и о тачној сатници музичког дела можете сазнати на Фејсбук страници фестивала

https://www.facebook.com/dukfestival/ или на ивенту https://www.facebook.com/events/199858650549474/.

Карте за вечерњи програм ћете моћи да купите на улазу фестивала по цени од 300 динара за једно фестивалско вече, док за оба фестивалска дана цена ће износити 500 динара. Дневни програм, као и камп зона су бесплатни и на располагању свим посетиоцима. Сав приход од продатих карата биће усмерен на реализацију пројекта Парк младости.

Ове године ДУК фестивал се одржава под покровитељством Града Чачка, компаније “Стејџ про” и ТвЛав+, као и других многобројних пријатеља фестивала.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.181.898 посета
Тренутно на сајту: 626 посетилац(a)