Легализација објеката у Луњевици 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Легализација објеката у Луњевици
Trenutno na sajtu: 713       |       Podeli:
01.10.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - На данашњој седници Владе донета је уредба по којој ће бити легализовани објекти на потесу Луњевачког пута изграђени у
Легализација објеката у Луњевици, Фото: ГЗС

претходних тридесет година. Према речима Дејана Ковачевића, председника општине Горњи Милановац, ово је добра вест, која ће обрадовати бројне мештане Луњевице и луњевачког краја.

-Данас сам посебно срећан, управо сам добио информацију од господина Александра Вулина, министра Одбране, да је усвојен предлог који смо саставили са Министарством одбране, да се озаконе сви објекти на потесу Луњевачког пута, који се налазе непосредно уз касарну Луњевица. – рекао је Ковачевић, додајући, – то значи да ће преко 750 објеката који се ту налазе и који су изграђени у претходних тридесет година моћи да се озаконе у наредном периоду. На данашњој седници Владе је донета та одлука, искористио бих прилику да се захвалим Александру Вулину, министру Одбране који је свесрдно помогао да решимо тај вишедеценијски проблем овде, у Милановцу и да коначно сви грађевински објекти изграђени на потесу Луњевице, буду легализовани и да становници овог дела Луњевице могу да несметано да користе те грађевинске објекте и да тргују са њима. Оно што је свакако следећи корак су састанци са Министарством где ћемо решити питање зоне у којој је и даље забрањена градња.

После више од тридесет година успели смо да озаконимо објекте које су људи саградили у овом делу наше општине, моћи ћемо даље да градимо и радимо на инфраструктури овог дела града. –

Ковачевић је истакао да ће се, поред улагања у сам Луњевачки пут и околне улице, наставити и остали потребни радови када је у питању инфраструктура овог дела милановачке општине.

 

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gm legalizacija lunjevica objekti dejn kovacevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.092.050 посета
Тренутно на сајту: 713 посетилац(a)