Атомска бања прославила свој дан и славу и уручила 20 нових уговора о запослењу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Атомска бања прославила свој дан и славу и уручила 20 нових уговора о запослењу
Trenutno na sajtu: 590       |       Podeli:
21.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Атомска бања Горња Трепча прославила је данас дан фирме и славу Рођење Пресвете
Атомска бања Горња Трепча прославила славу Малу Госпојину, фото: ГЗС

 Богородице – Малу Госпојину.

Фото: ГЗС

Ова бања прва је приватизована бања у Србији, у коју је до сада укупно инвестирано преко 10 милиона евра. Изграђен је и опремљен нови објекат, који је отворен почетком маја 2012. године, на 3.000 квадрата, а након приватизације, септембра 2008. године, уследила је потпуна реконструкција свих постојећих капацитета (5.000 квадрата), смештајних, терапијских, угоститељских а набављена је и нова опрема. И ове године су спроведена опсежна инфраструктурна улагања.

Фото: ГЗС

“Уведен је потпуно нови систем грејања и хлађења у објекте Стационар и Ресторан и набављењи насавременији апарати за електротерапије. У току су припреме за инсталирање нових хидромасазних када”, казао је директор бање Славко Миленковић.

Он је истакао да Атомска бања има изузетну сарадњу са Министарством туризма које је у два наврата кроз нфраструктурне пројекте помогла, као и са локалном самоуправом која како каже има слуха за оно што се у бањи ради.

 Директор бање Славко Миленковић, Фото: Глас западне Србије

Број запослених увећан је скоро три пута, а на данашњој свечаности уручени су уговори о раду за 20 нових радника.

“Овај уговор за мене много значи јер ми је обезбедио сигурност мојој породици и мени лично, а додатно сам срећна јер сам презадовољна условима рада. Овде у бањи заиста имам могућност да будем права медицинска сестра и да помажем људима на најбољи могући начин. Никада не бих заменила овај посао за рад у неком дому здравља”, каже медицинска сестра Бојана Младеновић која је једна од 20 младих људи који су данас добили уговоре о сталном запослењу.

Бојана Младеновић и Марко Петровић данас су добили уговоре о сталном запослењу, фото: ГЗС

Физиотерапеут Марко је био студент генерације на факултету у Крагујевцу и своју будућност видео је у иностранству, али је уговор о раду који му је данас уручен, променио његову одлуку.

“Ни тренутак се нисам двоумио када ми је понуђен овај уговор, пресрећан сам што могу даље да се усавршавам и радим у својој земљи. Потрудићу се да оправдам звање најбољег дипломца и верујем да ће мој рад у овој бањи оправдати указано ми поверење, јер ја сам један од најмлађих у овом колективу”, истиче Марко Петровић.

У Атомској бањи ради и прва приватна Специјална болница за рехабилитацију реуматских и неуролошких болести у Србији која је међу најсавременијим и најопремљенијим болницама овог типа у региону.

Уручење уговора о сталном запослењу, фото: ГЗС

Директорка Специјалне болнице др Лидија Бурсаћ Обрадовић истиче да је рехабилитација у овој болници изузетно успешна а пре свега захваљујући води која има лековита својства и веома бвлаготворна за све посетиоце који имају неуролошке и реуматске проблеме.

У сарадњи са природом, уз помоћ најмодернијих третмана у изузетним условима ми заиста постижемо невероватне резултате, нарочито када је реч о мултиплој склерози”, истиче др Бурсаћ Обрадовић.

Директорка Специјалне болнице др Лидија Бурсаћ Обрадовић, фото: ГЗС

Позитивни трендови пословања у Атомској бањи су се настављали из године у годину и више пута су обарани претходни рекорди. Ова година доноси нове рекорде: приход је увећан 10 одсто, као и број посетилаца. Рекорд је остварен и у броју спроведених терапијских процедура које су порасле за 11 одсто.

Директор маркетинга и продаје у Специјалној болници Ненад Младеновић, Фото: ГЗС

“Атомска бања врши успешну презентацију дестинације како на домаћим, тако и на међународним сајмовима туризма, што резултира повећањем броја страних пацијената. Скоро 30 одсто укупног броја ноћења у Специјалној болници остварују пацијенти из иностранства, а наши најревноснији гости су Руси, а занимљиво је да нам све чешће долазе и Арапи”, каже директор маркетинга и продаје у Специјалној болници Ненад Младеновић.

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak atomska banja ugovori zaposlenje slava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.105.109 посета
Тренутно на сајту: 591 посетилац(a)