Нова светлосна сигнализација у центру Пријепоља 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Нова светлосна сигнализација у центру Пријепоља
Trenutno na sajtu: 747       |       Podeli:
11.03.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Неимари ужичке фирме „Светломатик” почели су током викенда са радовима на постављању нових семафора у центру Пријепоља,

на раскрсници улица Санџачких бригада и Нијазије Мусабеговића код Дома културе. Како се раскрсница налази на блиском растојању углова улица Санџачких бригада и Душана Томашевића Ћирка, где већ постоји семафор, предвиђена је њихова синхронизација, док је на пешачком прелазу ка Дому културе предвиђена уградња бројачких дисплеја, који ће пешацима приказивати преостало време до промене сигнала, што ће бити први овакав светлосни уређај у граду на Лиму.

Зоран Жунић власник фирме „Светломатик” каже да ће уколико временски услови дозвле радови бити завршени за две седмице.

– Почели смо са земљаним радовима, очекујем да ћемо за 15 дана кренути са монтирањем семафора који ће бити синхронизовани са већ постојећим светлосним уређајима који се налазе на раскрсници код новог моста – каже Жунић.

Иначе, јавност у Пријепољу подељена је када је у питању постављање нових семафора у Подвароши. Наиме, један део грађана сматра да ће нови семафори изазвати само веће гужве у центру града те да би изградња кружног тока далеко више убрзала проток саобраћаја. То ће бити нарочито видљиво током летњих месеци када по традицији велики део гастрбајтера долази на одмор у родни град, самим тим биће знатно повећан интензитет саобраћаја.

Укупна вредност инвестиције износи око 2,3 милиона динара без ПДВ-а, фирма “Светломатик” била је једини понуђач на тендеру који је локална самоуправа спровела крајем прошле године.

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.025.440 посета
Тренутно на сајту: 747 посетилац(a)