Европско првенство у фитнесу за најмлађе у Чачку, од 24. до 26. маја 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Европско првенство у фитнесу за најмлађе у Чачку, од 24. до 26. маја
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
16.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес спортски клуб Белфра од 24. до 26. маја 2019. године

у Дому културе - Чачак организује Европско првенство у фитнесу за млађе категорије узраста од 7 до 15 година. Финале и свечано отварање такмичења је у суботу 25. маја у 15:00 часова.

На Европском првенству у фитнесу за млађе категорије учествоваће велики број Европских земаља, за сада је пријављено учешће око 190 такмичара и 90 делегата. Такмичари ће наступити у девет категорија за девојчице и пет категорија за дечаке.
„У изузетно тешкој конкуренцији и поред лоше саобраћајне инфраструктуре (недостатак ауто пута) успели смо Европу да доведемо у Чачак. Позивамо све љубитеље дечијег фитнеса а посебно родитеље са малом децом да присуствују овом шампионату у нади да ће у перспективи и Чачак изнедрити неког будућег Европског шампиона. Напомињемо да је улаз слободан“, рекао је председник ССББФБФА Горан Ивановић.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.856.611 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)