Гачевић и Вељо опет причали бајке у Пријепољу, Илић: Имам 11 000 стабала шљива 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Гачевић и Вељо опет причали бајке у Пријепољу, Илић: Имам 11 000 стабала шљива
Trenutno na sajtu: 590       |       Podeli:
13.06.2020 | 1 коментар(а)



Пријепоље - На предизборном скупу, које је одржала Нова Србија у Пријепољу,

грађанима се најпре обратио Милан Гачевић, председник општинског одбора Нове Србије који је казао да је власт у којој је учествовао урадила огроман посао за Пријепоље и извукла га из дугова.


„Урадили смо и инвестирали смо у многе путеве у многим селима и дарго ми је што сам учествовао у једној власти где смо радили за народ, све док није дошла нека група и разбила СНС у Пријепољу , али на сву срећу ти вредни људи (мислећи на Зиндовића) су данас са нама и заједно ћемо поново владати у овом граду , ако нам грађани дају поверење".


Он се жестоко обрушио по Српској Напредној странци за коју је рекао да је друштво неспособних људи, која је отерала вредне поштене и часне из те партије.


„Ова држава је пропала, зато што су власт узели криминалци, нарко дилери, понављачи да воде земљу и општине. Замислите мене који имам 11 000 стабала шљиве, да неки Недимовић прича бајке и држи предавање о субвенцијама.”, казао је велимир Илић на предизборном скупу у Приејпољу.


Велимир Илић појавиће се на републичким и локалним изборима са својом листом, остао је упамћен као човек који је рекао да нема брата, а онда је његов брат постао најпре директор школеиз пензије, затим директор „Градца” који је одлучивао о највећем буџету за инфраструктуру , да би касније био председник скупштине и градоначелник Чачка.


Данас брат Велимира Илића (Војислав Илић) не учествује у кампањи, нити се појављује на скуповима, а круже приче да је прешао у Српску Напредну Странку.
Многи су мишљења да је Нова Србија у Чачку изгубила власт, управо због брата Велимира Илића, којег је поставио да обавља дужност градоначелника.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


veljo gacevic prijepolje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Kolovrat

    Bil0 ih 20 sa svom familijom



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.850.283 посета
    Тренутно на сајту: 591 посетилац(a)