Мештани горњег Драгачева: Дробњак, хвала ти и кућа ти пјевала 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Мештани горњег Драгачева: Дробњак, хвала ти и кућа ти пјевала
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
13.11.2017 | 0 коментар(а)



Драгачево, Лучани - Општински пут другог реда који спаја горње Драгачево са суседном општином

Ариље коначно је асфалтиран и доведен у пристојно стање након вишедеценијског чекања. Данас су се мештани Месне заједнице Луковићи обратили нашој редакцији како би изразили захвалност директору Путева Србије Зорану Дробњаку који је како кажу најзаслужнији што је ова саобраћајница коначно добила асфалтни застор.

,,У име свих мештана овог дела Драгачева јавно се захваљујем господину Дробњаку што је имао разумевања. Преко тридесет година борили смо се да се решимо рупа и локви на путу који нам је од животног значаја. То је пут којим се сваке године превезе на вагоне малине, кромпира, али је био у таквом стању да су се њиме могла кретати само борбена возила”, каже Милосав Каљевић, доскорашњи председник месне заједнице Луковићи.

Он је казао да је Глас западне Србије први медиј који је стао на страну грађана и објавио проблем са којим су се реално суочавали након чега је све кренуло у добром правцу.

Иначе, овај пут активно користи чак 14 села која гравитирају ка три општине, Ариљу, Лучанима и Краљеву. То су Лиса, Вучковица, Котража, Бели Камен, Луковићи, Пшаник, Вича, Рти, Бјелица, Кривача, Каона…

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.130.033 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)