Успешно завршена Промотивна кампања "Дани Србије у региону” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Успешно завршена Промотивна кампања "Дани Србије у региону”
Trenutno na sajtu: 488       |       Podeli:
14.06.2017 | 0 коментар(а)



Лучани - Туристичка организација " Драгачево" један је од учесника недавно завршене промотивне кампање "Дани Србије у региону"

под покровитељством Туристичке организације Србије, у оквиру које су представљене најважније манифестације у Србији.

Екипе фестивалског каравана Гуче, ЕXИТ-а, Нишвила, Бир Феста и Нушићијаде у склопу регионалног путовања обишле су Софију, Љубљану, Бања Луку и Темишвар. Основни циљ заједничког наступа ових пет највећих догађаја у Србији, био је да публику упознају са садржајима које нуде и успоставе сарадњу са највећим туроператорима.

Представници ТО "Драгачево" своје наступе су усмерили ка најави предстојећег 57. Драгачевског сабора трубача, који ће бити одржан 9-13. августа. У оквиру музичких програма смењивали су се најбољи трубачки оркестри како из западне тако и из јужне Србије. Одзив публике у свим регионалним центрима био је прилично добар, па су драгачевски трубачи врло брзо задобили њихове симпатије. Осим музичког програма у свим градовима организоване су и презентације за туроператоре и представнике медија.

Свако од чланова-учесника својски се потрудио да се иностраној публици представи у најбољем издању.

“Искрено се надамо да ћемо се ускоро уверити у позитивне исходе ове велике промотивне кампање и да ће реализоване посете градовима региона допринети порасту броја посетилаца у драгачевском крају”, истиче Вукашин Драмлић, директор ТО "Драгачево".

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.108.896 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)