Час на енглеском на ФТН – у Чачку 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Час на енглеском на ФТН – у Чачку
Trenutno na sajtu: 369       |       Podeli:
13.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Професор др Јелена Тимотијевић, продекан Факултета друштвених наука Универзитета у Брајтону,

Енглеска, одржала је конверзацијски час из енглеског језика за запослене који су похађали курс тог језика током претходне школске године. У току је и потписивање уговора о сарадњи са Универзитетом у Брајтону који би требало да омогући размену особља и друге облике сарадње.

Конверзацијски час на ФТН – у, фото: ФТН

 

После 25 лета дошла сам у завичајни град и дивно се осећам међу вама. И радимо на томе да чачански студенти усаврше знање енглеског језика, то је иначе моја област, јер сам у Брајтону, као студент што су они сада, завршила лингвистику – казала је профеорка прошлог петка, на свечаности поводом годишњице оснивања академске куће из Чачка.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ftn cas engleski

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.252.676 посета
Тренутно на сајту: 370 посетилац(a)