Брутално претучена двојица фудбалера Полимља 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Брутално претучена двојица фудбалера Полимља
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
17.11.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Два фудбалера „Полимља” Емир Х. и Џенет Х. брутално су ноћас претучени испред једне пекаре недалеко од центра Пријепоља.

Емир Х. је са повредом главе опасном по живот, после указане лекарске помоћи на лицу места у бесвесном стању, превезен у ужичку болницу, а потом даље за Београд где се лекари боре да спасу његов живот, док се други налази у Општој болници у Пријепољу.

Како агенција РИНА сазнаје, нападу на фудбалере је претходила вербална расправа играча и неколико младића, који су непристојно добацивали девојци која је била у друштву фудбалера.

Полицијска управа у Пријепољу повтрдила је, да је дошло до сукоба две групе младића и да је том приликом једно лице задобило тешке телесне повреде, а друго лакше.

Полиција је привела неколико младића за које сумња да су починиоци напада. Цео случај снимиле су и сигурносне камере са неколико објеката, што ће помоћи органима реда да расветле овај немио догађај.

Иначе, повређени играчи имају иза себе респектабилне фудбалске каријере, словили су за мирне момке у граду и нису били склони инцидентима. Фудбалски клуб „Полимље" наступа у Западно-моравској зони, а претучени Емир Х. је најбољи стрелац клуба у текућој сезони.

Председник ФК “Полимље” Миливоје Матовић рекао је да је затечен оним што се десило, јер за младиће има само речи хвале.

,,То су стварно дивни момци, немам информацију због чега је избио инцидент. Емир Ханзић је јутрос рано превежен у Ужицу, међутим због ситуације у којој се налази превежен је за Београд. Његово здравствено стање се мења из минута у минут, тако да не могу ништа добро рећи, остаје нам само да се надамо да ће бити добро”, рекао је Матовић.

Начелник хируршког одељења болнице у Пријепољу др Зулкефил Садовић рекао је за агенцију РИНА да је Џенет Х. детаљно прегледан након пријема у ову установу и да је од ударца флашом у главу овај младић задобио посекотину која је обрађена и ушивена.

,,Младић је преноћио у болници ради даљег праћења и пошто нису примећене никакве последице, данас је пуштен кући", казао је др Садовић и додао да је младић у стабилном стању и ван животне опасности.

Регионална информативно новинска агенција РИНА (rina.rs) 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.482.985 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)