Напад на просторије Двери у Чачку 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Напад на просторије Двери у Чачку
Trenutno na sajtu: 363       |       Podeli:
20.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - У редакцију ГЗС стигло је саопштење Информативне службе Двери ГО Чачак које преносимо у целости.
Фото: ГЗС

„Обавештавамо јавност да су у току пре поднева нападнуте просторије Српског покрета Двери у Чачку и том приликом је поломљена табла са натписом Двери на улазу у зграду. Према речима очевидаца, мушкарац који је то учинио првобитно је покушао да уђе у просторије Двери али с обзиром да у том тренутку пуком срећом није било никога, тражио је по суседним локалима некога из Двери са намером да се „обрачуна“ како је сам рекао.

Видно револтиран што није нашао никога, ишчупао је таблу са улаза у зграду и прислонио је на улазна врата канцеларије Двери.

Овај чин је директна последица атмосфере коју у друштву ствара Александар Вучић и његова Српска напредна странка где је свако ко другачије мисли од њега непријатељ државе, лопов и насилник.

Питамо се шта је следеће ако нас неко годинама уназад етикетира као фашисте и ставља кукасте крстове на наша обележја? Зато тражимо оставку члана Градског већа Душана Радојевића због његових континуираних хушкачких објава уперених против припадника Двери које за последицу имају управо овакве поступке.

Захтевамо од надлежних органа хитно проналажење починиоца и адекватну казну за истог,” наводи се у саопштењу Информативне службе Двери Градске организације Чачак.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Dveri Cacak demolirane prostorije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.855.832 посета
Тренутно на сајту: 364 посетилац(a)