Захвалност градоначелника Тодоровића медијима: У првој линији сте борбе, чувајте се! 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Захвалност градоначелника Тодоровића медијима: У првој линији сте борбе, чувајте се!
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
27.03.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Градоначелник Чачка Милун Тодоровић изразио је изузетну захвалност медијима у писму које преносимо у целости:

„Драги пријатељи из медија, новинари, сниматељи, монтажери, сви ви из електронских, штампаних и онлајн гласила, у име грађана Града Чачка, захваљујем вам се на свему што чините.

У овим тешким данима када је читава планета у опасности, па и наша лепа Србија, ви сте наше очи и уши, савест и подстрек, ви сте наша веза са светом. У првој линији борбе сте, заједно са нашим здравственим радницима, полицијом и војском, ваши животи и здравље су угрожени. Чувајте се!

Останите здрави, а када све ово прође и када ову пошаст победимо, биће прилика да вам се посебно захвалимо. Руководство Града Чачка спроводи све мере Владе Републике Србије у борби против појаве и ширења заразе.

Ускладили смо и организовали рад свих служби, Опште болнице, Дома здравља, Завода за јавно здравље, комуналних предузећа и установа, инспекцијских служби, Градског штаба Цивилне заштите, волонтера и свих институција, тимова и привредника, који се, не штедећи себе, боре против опасног непријатеља.

У непрекидној смо комуникацији са надлежнима у Републици и са свим нашим колегама широм Србије. Солидарност, разумевање и подршка су обележили све наше свакодневне активности. Као и свуда у свету, већина наших суграђана су одговорни, али има и оних других. Утичимо сви заједно на такве, како би што пре зауставили вирус и победили у овој заједничкој борби. Будимо прави Чачани, сви као један помозимо сваком коме је помоћ потребна.

Све ће се ово ускоро звати јуче. Вама и члановима ваших породица желим добро здравље, чувајте се!“, наводи се у писму захвалности градоначелника Чачака Милуна Тодоровића.

ГЗС        




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pismo zahvalnosti milun todorovic hvala medijima

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.378.977 посета
Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)