Нове донације прибојском здравству 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Нове донације прибојском здравству
Trenutno na sajtu: 356       |       Podeli:
14.02.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Дом здравља и Болница Прибој ових дана богатији су за два нова возила која ће омогућити већу мобилност и лекара и пацијената,

а све у функцији доброг здравља наших суграђана и пружања правовремене здраствене услуге, наводи се на сајту општине.

Служби кућне неге прибојског Дома здравља, ауто Фиат Панда 4x4 поклонио је Прибојац, Видосав Виде Ковачевић, који се налази на дугогодишњем раду у Швајцарској. Ово је прва донација господина Ковачевића прибојском здравству, али како је истакао не и последња, а ново ауто Служби кућне неге чије возила и особље, у просеку дневно пређу око 80 километара и збрину око 30 пацијента, сада ће омогућити још већу мобилност односно брже и сигурније стизање до пацијента, а то подразумева и њихов већи конфор и безбедност.

Турска компанија Флекс академи, која већ неколико година успешно послује у Слободној зони Прибој и запошљава преко 300 радника, ових дана Служби дијализе Болнице Прибој поклонила је возило Мерцедес Б класе, што ће дневно за 10 до 15 наших суграђана олакшати и убрзати долазак до центра за дијализу у прибојској Болници. Турској компанији ово није прва донација прибојском здраству.

Из Дома здравља и Болнце Прибој, људима добре воље и друштвено одговорним компанијама, захваљују на овим вредним донацијама са жељом да се успешна срадња настави и у наредном периоду, на задовољство и добробит свих грађана општине Прибој.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


donacija opstina priboj dva vozila

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.123.749 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)