Ужички Супермен за четири године положио 36 испита и дипломски, није га омела ни корона 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ужички Супермен за четири године положио 36 испита и дипломски, није га омела ни корона
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
20.10.2021 | 1 коментар(а)



Ужице – Милован Милутиновић из Ужица има 73 године и ових дана дипломирао је на Факултету
Милован из Ужица дипломирао у осмој деценији живота, Фото: РИНА

за спорт и туризам у Новом Саду и тако постао један од најстаријих дипломаца у Србији. Овај новопечени професор физичког васпитања и спорта каже да да ту није крај и да ће уписати прво мастер, а потом и докторксе студије.

„За четири године положио сам 36 испита са просечном оценом седам. Није било лако, било је предмета које сам полагао неколико пута и столица се загрејала. Сав тај труд као што обично бива у животу се на крају исплатио. Поједини професори су се шалили на рачун мојих година, али ништа злонамерно није било. Чак сам једном добио и већу оцену због моје упорности и воље“, рекао је Милован за РИНУ.

За четири године положио 36 испита и дипломски, није га омело ни то што је због короне лежао у болници, Фото: РИНА

Да за њега нема никаквих препрека доказује чињенца да је током завршне године студија имао и корона вирус, али то се није одразило на полагање испита.

"Многи из моје околоне су били скептични и подсмевали се мојој одлуци да под старе дане упишем факултет, али све сам их демантовао“, каже овај свежи дипломац.

Иначе, у граду на Ђетињи Милован је познат и као ужички Супермен, а да је заслужио тај епитет доказао је неколико пута. Бави се спортом, бодибилдингом, а пешке је ишао до Лондона и Москве.

Циљ му је да своје знање и образовање искористи у едукацији младих, Фото: РИНА

„Младима бих поручио да је најважније да имају свој јасан циљ и да стреме ка њему. Да никад не одустају ма како им се околности учиниле тешке. Ко хоће нађе начин, а ко неће нађе изговор“, поручио је Ужичанин.

Како каже, циљ му је да своје знање и образовање искористи у едукацији младих, па тако намерава да отвори Акедемију за бодибилдинг и фитнес.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


UZICE SUPERMEN FAKULTET

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Rade

    Kako polozi gimnastiku?



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.445.191 посета
    Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)