Две године затвора због превара 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Две године затвора због превара
Trenutno na sajtu: 710       |       Podeli:
09.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Веће Основног суда у Чачку изрекло је казну од две године затвора мештанину Марку П. (31),
Основни суд у Чачку, фото: ГЗС

грађевинском предузимачу уз новчану глобу од 100.000 динара, утврдивши да је крив због кривичног дела преваре. У пресуди се наводи да је окривљени довођењем и одржавањем у заблуди, приказивањем лажних чиљеница, себи прибавио противправну имовинску корист од 3,93 милиона динара.

Он је, такође, овом првостепеном пресудом обавезан да обештети оштећене, „Ауто Чачак” за 1,6 милиона динара, као и Данијела З. из Чачка за 204 хиљаде динара, Војислава А. из Београда (100 хиљада РСД), Мартину М. такође из Београда (246 хиљада РСД), Наташу и Антона С. из Чачка (944 хиљада РСД), Марка Ц. из Београда (351 хиљаду РСД), Николу М. из главног града (185 хиљада РСД), Бојана Ј. из Ниша (49 хиљада РСД), Сашу Ђ. из Старе Пазове (52 хиљаде РСД), Немању Ј. из Лепосавића (36 хиљада РСД), Миодрага С. из Београда (92 хиљаде РСД) и Стефана С. из Крушевца (60 хиљада РСД).

РИНА/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak prevare

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.060.482 посета
Тренутно на сајту: 710 посетилац(a)