Србија све популарнија новогодишња дестинација 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Србија све популарнија новогодишња дестинација
Trenutno na sajtu: 389       |       Podeli:
11.01.2020 | 0 коментар(а)



Прве процене показују да је на главним туристичким дестинацијама у Србији за новогодишње празнике било 13 одсто више

страних гостију него у истом периоду прошле године, изјавио је потпредседник Владе и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић.
Расим Љајић је Тањугу рекао да је највише страних туриста дошло из земаља бивше Југославије, Румуније, Бугарске, Грчке и Русије, а било је, нарочито у Београду, и гостију из Кине.
"Евидентно је повећање броја страних туриста у односу на протекле године, посебно ако се има у виду да је попуњеност хотелских и других категорисаних смештајних капацитета на главним дестинацијама током празника била у просеку око 90 посто, а у Врњачкој бањи, Нишу, на Старој планини и Златибору, скоро да и није било слободних места", навео је Љајић.

Такође, додао је министар, од почетка зимске сезоне продато је за 13 одсто више скијашких карата на Копаонику, Златибору и Старој планини, него што је то био случај претходне сезоне.

ГЗС/Танјуг

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.131.927 посета
Тренутно на сајту: 390 посетилац(a)