Обилне падавине довеле до повећаног водостаја, Лим из сата у сат расте за по 15 центиметара 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обилне падавине довеле до повећаног водостаја, Лим из сата у сат расте за по 15 центиметара
Trenutno na sajtu: 448       |       Podeli:
20.11.2022 | 0 коментар(а)



Лучани, Пријепоље - Због обилних падавина које су у последња 24 сата захватиле подручје западне Србије дошло је до пораста нивоа рекао у овом делу Србије,

али за сада није дошло до изливања.
У општини Лучани током јучерашњег дана Општински штаб за ванредне ситуације наложио је стање приправности, али за сада је стање нормлано.
„За сада је све под контролом. Екипе су у приправности, али се није излазило на терен. Ниједан речни ток на подручју читавог Драгачева није се излио из свог корита”, рекао је за Тањуг, Миливоје Доловић, председник општине Лучани.


У општини Пријепоље, падавине су довеле до подизања нивоа реке Лим која је однела део ограде спортских терена „Орси” у насељу Шарампово на улазу у ову општину. Председник општине Пријепоље, Владимир Бабић рекао је да се Лим налази у свом кориту и да се није излио, али да водостај те реке расте рапидно из сата у сат.


„Свакога сата водостај Лима расте за 15 центиметара. Вода стиже из Црне Горе, јер су и код њих биле велике падавине. на сву срећу киша је рпестала да пада па пратимо стање на терену”, рекао је Бабић.


Обилне падавине изазвале су и одрон у месту Мили код Бродарева, што је довело до прекида саобраћаја на магистралном путу кад граничном прелазу Гостун.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.112.458 посета
Тренутно на сајту: 449 посетилац(a)