Пожешке Двери: Подржавамо протест против напредњачке власти 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пожешке Двери: Подржавамо протест против напредњачке власти
Trenutno na sajtu: 470       |       Podeli:
06.04.2018 | 0 коментар(а)



Пожега - Администратор пожешке организације Двери Гордана Маринковић Савовић огласила се саопштењем у којем износи ставове организације када

су у питању протести који се у овој општини одржавају од 11. фебруара.

Он у саопштењу достављено свим медијима наводи да су протести уперени против како каже кабадахијске напредњачке власти и владајуће већине, али пре свега против председнице СО Пожега, Зорице Митровић и председника општине Пожега, Милана Божића.

„На Скупштини општине Пожега изгласан је предлог да се нелегални и незавршени објекат од 400 квадратних метара и четири ара плаца, купи из буџета општине и плати 12 милиона динара. Објекат припада мужу и деверу председнице СО Пожега и иако су одборници Двери и других опозиционих партија, па чак и одборник ПУПС-а који је изашао из коалиције са СНС-ом баш због ове одлуке, упозоравали да Општина не може да купи нелегални објекат, да је у питању трговина утицајем Зорице Митровић, да је 100.000 евра за објекат у овој фази градње и на овој позицији превише новца и да је у питању чиста пљачка, од намере се није одустало и одлука је донета. Тада се буде грађани Пожеге и одлучују да је време да се стане на крај оваквој власти, која је у протекле две године донела низ поритивзаконитих одлука, само што је ова била очигледна и показала њихово право лице.

Покушавали су челници општине да потпуно недоследним објашњењима оправдају овај покушај пљачке, објашњавајући да се објекат купује јер се налази уз спортску халу и његовом куповином решава се противпожарни прилаз хали, затим да ће то бити простор за теретану и фитнес салу, а на крају су дошли до идеје да то постане хостел. Несувисла објашњења неморалних људи.

Баш оваквим понашањем учврстили су вољу и снагу грађана Пожеге да протестују и на веома ниским температурама у фебруару, по киши и снегу, да одрже до сада пет протеста и уједине слободоумне и мислеће људе овог града. Двери су од првог дана подржале протест, радујући се снази и храбрости младих и образованих људи, а наш одборник, Славко Николић је био један од говорника на првом протесту.

Претње грађанима, говор мржње, злоупотреба личних података учесника протеста и њихово објављивање на друштвеним мрежама, поводом којих је Повереник грађана покренуо поступак надзора, тужбе, привођења у полицију на разговоре, обрачунавања разних врста и то не са политичким неистомишљеницима, него са грађанима Пожеге, за председника општине и председницу скупштине, су сасвим легални и легитимни видови борбе и показују сву бескрупулозност СНС-а”, наводи се у саопштењу које је потписала члан Председништва Српског покрета Двери Гордана Маринковић Савовић

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.512.653 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)