Доловић кандидат за председника општине Лучани? 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Доловић кандидат за председника општине Лучани?
Trenutno na sajtu: 628       |       Podeli:
10.12.2017 | 0 коментар(а)



Лучани/Гуча – Како Глас Западне Србије сазнаје међу драгачевским напредњацима се све више

помиње име младог Миливоја Доловића дипломираног економисте из Котраже као једног од најозбиљнијих кандидата СНС за председника општине Лучани.

Миливоје Доловић (30) дипломирани економиста из Котраже и на ванредним локланим изборима одржаним у општини Лучани 2014.године словио је као један од кандидата за председника општине Лучани али му је највише замерена младост и недовољно искуство, па се тако обрео на позицији заменика председника општине Лучани.


Са друге стране и Весна Стамболић актуелана председница општине такоже је још пре месец дана најавила своју кандидатуру за други мандат.

Кандидатуру Весне Стамболић незванично подржао је повереник општинског добора Александар Пајовић, што би могло значити да се одрекао се сопствене кандидатуре.


Други повереник СНС у Лучанима Слободан Јоловић каже да је у том случају његов апсолутни  фаворит Миливоје Доловић, садашњи заменик председника општине.


„Млад је, образован, пун енергије и  што је веома важно, поштен. Он би на тој функцији могао доста да уради у нашој општини јер је у протекле четри године одлично испекао посао и много урадио у локалним срединама по чему га народ препознаје и цени. Истовремено је изградио веома коректан однос са представницима Владе где га препознају као младог и амбициозног човека. Али о томе ће мо кад дође време, пошто такву одлуку донесу надлежни органи странке“, закључио је Јоловић.
Локални избори у општини Лучани одржаће се крајем децембра 2018. године.



Глас Западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.953.653 посета
Тренутно на сајту: 628 посетилац(a)