„Добри Самарјанин” почео градњу куће за малог Драгослава 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
„Добри Самарјанин” почео градњу куће за малог Драгослава
Trenutno na sajtu: 878       |       Podeli:
07.06.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица – Прва суза радосница наквасила је јутрос темеље за нову кућу деветогодишњем

Драгославу Милојевићу из кушићке Равне горе коју граде људи доброг срца под окриљем хуманитарне вибер групе „Добри Самарјанин”. Она је потекла из ока овог напаћеног малишана који је сву суровост живота, овако сићушан и незаштићен, храбро понео на својим плећима. Живео је са мајком Алмом у потпуно нехуманим условима а онда су на врата покуцали племенити људи и захваљујући њима Драгослав ће добити шансу за бољи и лепши живот.

Драгославу су хумани људи претходно обезбедили гардеробу, храну, кућне апарате, компјутер и све оно што је било неопходно за нормално функционисање. На иницијативу локалне самоуправе обезбедјен му је И превоз у школу која је удаљена око двадесетак километара.

Након децеије тешког живота и безнађа коме се није видео крај, Милојевиће је јутрос обасјало сунце. Вибер грипа „Добри Самарјанин” уписала је још једно у низу племенитих дела, а Драгослав је напокон спознао и ону лепшу страну живота.

 


ГЗС / ИнфоЛига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pomoc dragoslav dobri samarjanin

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.048.318 посета
Тренутно на сајту: 878 посетилац(a)