ТВ Голија скида емисије на позив председника, и тражи новац 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
ТВ Голија скида емисије на позив председника, и тражи новац
Trenutno na sajtu: 761       |       Podeli:
28.04.2017 | 0 коментар(а)



Ивањица - Ивањичка ТВ Голија и Ивањички радио затражили су у допису Општинском већу да елиминише све медије из пројектног финансирања

и новац додели смо њима односно медијима у Ивањици.

У допису се износе разне паушалне оцене, али у сваком случају овај захтев је усвојен од стране председника општине Зорана Лазовића и Општинског већа, због чега је промењена одлука комисије при чему су поједини медији драстично оштећени, а новац одузет и додељен телевизији Голија чији је власник Јован Баковић.

Међутим, оно што стоји у допису је тек занимљиво и за неповеровати, да неко може тако нешто да напише.

Наиме износећи своје аргументе за све ово у допису је наведено да му је председник општине поједине ствари обећао још прошле године.

,,Није ми председник рекао да радим добро већ ме увек хвалио изузев једне анкете у којој је било речи да ли треба чистити путеве на селу када је пао снег и емисије без цензуре коју сам скинуо на позив председника, мада ја мислим да је то глупо јер је док није постао председник Вучић највише гостовао у њој”, навео је Баковић.

,,Напомињем да се касни са расподелом новца тачно годину дана, а да сам имао 6 стално запослених у 2016. години и два Миру Братуљевић и Бебу Бојовић хонорарно. Миру Батуљевић сам примио за стално”, написао је у допису Баковић, ма шта то значило.

Поред ТВ Голија допис је потписао и Ивањички радио.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.045.328 посета
Тренутно на сајту: 760 посетилац(a)