Да ли је финансирање из џепа грађана једино решење за ФК Борац 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Да ли је финансирање из џепа грађана једино решење за ФК Борац
Trenutno na sajtu: 356       |       Podeli:
10.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Иако више није у владајућијој гарнитури, Велимир Илић лидер Нове Србије, како каже,
Фото: РИНА

осећа одговорност као човек да помогне фудбалском клубу “Борац” из Чачка.

 “Боли ме пропадање овог клуба. Некад смо имали толико добрих спортиста, сад осим кошаркаша и каратиста немамо ништа. Борац ускоро слави сто година свог постојања, то је клуб који има историју и традицију и морамо га спасити. О њему мора да брине град. То није политички, већ је проблем свих нас”, рекао је Илић.

Фото: РИНА

Фудбалски клуб “Борац” нагомилао је дуг од око три милиона евра, просек година играча је 17 година јер нико од искуснијих очигледно не жели бити део тима који иде силазном путањом. Илић каже да је једино решење – самодопринос, а на тај начин функционише и велика Барселона.

 “Да проблеми не би још више ескалирали, потребно је да грађани учествују. Запослени на месечном нивоу да дају по један еуро, а фирме по 10. То је за месец дана око 45 хиљада евра, а на годишњем нивоу око пола милиона и то је сасвим довољно да овај наш клуб поново стане на ноге. Не верујем да ће неко имати нешто против, то је 120 динара за месец дана. Ову солуцију сам предложио и руководству и замолио их да за 30 дана размисле о томе”, изјавио је Велимир Илић.

Он се нада да ће локалпатриотизам Чачана бити јачи од било које политичке опције, јер како истиче, Чачак је увек био град спорта и то треба и да остане.

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Velimir Ilic FK Borac sport

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.480.483 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)