Реконструисан олимпијски базен у Лучанима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Реконструисан олимпијски базен у Лучанима
Trenutno na sajtu: 606       |       Podeli:
07.08.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Многа места у Србији не могу се похвалити олимпијским базеном,



али мештани једне драгачевске варошице и те како знају за такав базен и то пуних седам деценија.

Базен у Лучанима саграђен је давне 1952. Године, када су у тадашњој СФРЈ постојала још само два таква у Београду и Загребу. Данас он је реновиран и опремљен најмодернијим садржајем.

„Вођен идејом и жељом да првенствено радницима предузећа који због радне ангажованости или неких личних разлога нису у могућности да оду на одмор омогући да на једном оваквом месту, квалитетно проведу своје слободно време.
На иницијативу Радоша Миловановића, директора "МБ Наменска", надзорни одбор је одобрио средства у износу од 250 милиона динара да би се урадила реконструкција и адаптација овог базена“, рекла је Милка Јовановић Божић, портпарол предузећа „МБ Наменска“.

Према њеним речима, захваљујући томе Лучани данас имају један од најмодернијих спортско рекреативних центара у Србији.

„Ово је поклон предузећа „Милан Благојевић Наменска“ за све садашње и будуће генерације у Лучанима и један од додатних мотива да млади људи свој живот, свој посао, своју будућност вежу за ову варошицу“, закључила је Јовановић Божић.

Прилог емитован у вестима Б92:




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


olimpijski bazen lucani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.216.805 посета
Тренутно на сајту: 606 посетилац(a)