У саопштењу Министарства одбране поткрало се нешто голишаво 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
У саопштењу Министарства одбране поткрало се нешто голишаво
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
27.03.2016 | 0 коментар(а)



Ужице - Министарство одбране проследило је саопштење о посети државног секретара Ненада Нерића компанији "Први партизан" у Ужицу,

Ужицу, али се на фотографијама поткрало нешто голишаво.

Прва фотографија приказује државног секретара, који је после састанка са руководством, обишао са сарадницима и већи део погона „Првог партизана“, док друга сведочи о једном занимљивом детаљу из машинске радионице "Првог партизана.

На први поглед видите радника ове компаније како вредно завршава свој радни задатак али пажњу вам скреће "декорација његовог радног стола".

Фото: МОД

Иако је то вероватно крајње типична декорација за машинске радионице или кабине камиона, тако нешто свакако не очекујете у саопштењу Министарства одбране Србије.

Иначе, у саопштењу достављеном медијима, наводи се да је државни секретар Нерић "Први Партизан" обишао у пратњи начелника Управе за одбрамбене технологије генерал-мајора Бојана Зрнића и заступника команданта Друге бригаде пуковника Жељка Кузмановића.

"Веома сам задовољан успехом који ова фабрика постиже на изразито осетљивом и строгом тржишту војног програма. Уверио сам се да овде раде вредни, одговорни и успешни радници који, пре свега, воле свој посао и своју компанију, уз домаћински однос према обавезама, и заинтересованост да фабрика буде што успешнија и конкурентнија. Министарство одбране цени такве пословне односе и наћи ће начина да помогне „Првом партизану“ у остваривању актуелног и амбициозног инвестиционог плана. Подржаћемо пословно руководство и у планираном развоју производних програма и да се ефикасно избори с конкуренцијом на тржишту, што им, с обзиром на традицију, квалитет производа и амбиције руководства неће бити посебно тешко", нагласио је државни секретар Нерић.

Блиц/Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.158.511 посета
Тренутно на сајту: 384 посетилац(a)