Одборници сутра о буџету за текућу годину 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Одборници сутра о буџету за текућу годину
Trenutno na sajtu: 693       |       Podeli:
25.02.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Председница скупштине Весна Стамболић сазвала је за сутра 3. седницу СО Лучаникоја где ће се на дневном реду наћи 16 тачака.

На почетку седнице разматраће се предлог о престанку мандата три одборника и именовање нових, као и усвајање записника са прве две седнице. Одборници ће разматрати предлог одлуке о буџету Општине Лучани за текућу годину. Разматраће се одлуке о изменама и допунама одлуке о Општинском већу, као и одлуке о реализацији буџета у делу планираних расхода за услуге социјалне заштите.
Одборници ће одлучивати о кадровском плану општинске управе као и одлуке о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине за претходну годину.

Одлучиваће се о допунама одлуке о путевима и изменама одлуке о оснивању Културног центра Општине Лучани - Гуча. Утврђиваће се економска цена програма образовања и васпитања у предшколској установи „Наша радост”. Између осталог решаваће се и кадровска питања, и то решење о разрешењу вршиоца дужности и именовање вршиоца дужности ЈКП „Комуналац Лучани” као и утврђивање престанка дужности директора Дома здравља и именовања в.д.

Седница је заказана за 9: 00 часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.067.313 посета
Тренутно на сајту: 693 посетилац(a)