Јелена Раковић Радивојевић и Слободан Шиљковић именовани за поверенике СНС у Ужицу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Јелена Раковић Радивојевић и Слободан Шиљковић именовани за поверенике СНС у Ужицу
Trenutno na sajtu: 321       |       Podeli:
24.11.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Повереништво Српске напредне странке данас је именовало др Јелену Раковић Радивојевић



и Слободана Шиљковића за поверенике Градског одбора Ужица.

„Велика ми је част што сам изабрана на место једног од повереника Градског одбора СНС у Ужицу, са друге стране је то велика одговорност. Сматрам да ћемо на челу нашег заједничког тима, господин Шиљковић и ја, одговорити свим изазовима који су пред нама. Политика Александра Вучића је довела до финансијске стабилности а самим тим и реализације дугоочекиваних и вишедеценијских пројеката како у Србији тако и у Ужицу. Снажна подршка коју добијамо од врха државе даје нам смелост да мало боље планирамо и све то и остваримо”, рекла је Раковић Радивојевић.

Претходни Градски одбор распуштен је 9. новембра а према речима поверенице то није учињено зато што није добро радио.

„Напротив, на претходним изборима постигли смо најбоље резултате у Ужицу, али морамо дати шансу младим људима, али и искуснима, који имају снаге и енергије. Свима нам је циљ да грађани Ужица живе што боље. Ужички СНС никада није био јединствен као сада, има око 7.500 чланова и кренуће се са реорганизацијом странке како би се створили што бољи услови за боље резултате на предстојећим председничким и парламентарним изборима”, казала је Раковић Радивојевић.

Једногласно, како су саопштили, Градски одбор Српске напредне странке Ужице на састанку 22. новембра је одлучио да предложи Александра Вучића за председника Српске напредне странке.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice sns poverenistvo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.140.961 посета
Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)