Обрадовић: Вучић је главни слуга запада, признаће Косово за три месеца 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић: Вучић је главни слуга запада, признаће Косово за три месеца
Trenutno na sajtu: 429       |       Podeli:
29.06.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Две најактуелније и најаларматније теме у Србији, према Дверим,а су питање угрожености Косова и Метохије и породице данас у Србији.

„Тема Косова и Метохије је најзначајнија у овом тренутку за српски народ и више је него јасно да је актуелни режим спреман да у наредних неколико месеци, призна независно Косова тиме што ће потписати правно обавезујући споразум са лажном државом Косово и тиме му омогућити чланство у УН”, рекао је данас лидер Двери Бошко Обрадовић.

Он додаје да све што се гледа и слуша, претходних дана је једна медијска обрада и припрема јавности за тај чин, односно да се поступак издаје и велеиздаје прогласи за нешто добро.
„Запад не притиска Србију да се одрекне Косова, већ Вучића да испуни обећање које је дао 2012. када су га западни ментори довели на власт. Све је ово глуматеља једног уцењеног човека који има обавезу и рок који је дошао на наплату. Медијско спиновање ће се на крају решити једним најпокваренијим сценаријем, да ће сви они који се буне против правно обавезујућег споразума бити проглашени за издајнике и реметилачки фактор који руши власт и државу и хоће рат уместо мира. А они велике патриоте који хоће мир нашој деци”, казао је Обрадовић.

Друга веома битна ствар, према Дверима је угроженост породице у Србије због припрема низа законских решења за ову и наредну годину која ће довести у питање све традиционалне вредности.

„Ове године то је закон о родној равноправности, истополним заједницама, сурогат материнству, еутаназији, забрани физичког кажњавања деце, што је све предвиђено новим преднацртом грађанског законика. Посебно је аларматно оно што се дешава са вакцинацијом, где велики број родитеља је новчано кажњен, а деци је забрањен упис и у вртиће и школе. Најновији закон је да ће родитељима који не вакцинишу децу, бити забрањена социјална помоћ. А приметан је и све већи број опасних случајева одузимања деце породицима од стране Центра за социјални рад”, истакао је Обрадовић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.493.590 посета
Тренутно на сајту: 429 посетилац(a)