Карамбол на Ургентном одељењу чачанске Опште болнице, младић вређао и напао запослене 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Карамбол на Ургентном одељењу чачанске Опште болнице, младић вређао и напао запослене
Trenutno na sajtu: 1410       |       Podeli:
18.10.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - У служби Ургентне медицинске помоћи Опште болнице у Чачку дошло је до инцидента у ком је пацијент напао и вређао запослено особље.
Карамбол на Ургентном одељењу чачанске Опште болнице, Фото: РИНА

„На ургентно одељење довезен је младић са опекотинама руке коме је била неопходна медицинска помоћ. Примљен је преко реда, а затим је почео да прети запсоленима и да их вређа. Он је улазио у просторије у које је забрањен улаз свима осим лекарима. Након пријаве, на лице места стигла је и полиција која је у станицу привела младића”, рекао је за РИНУ извор у полицији.

О целом овом случају обавештено је и тужилаштво, које се изјаснило да постоје елементи кршења Закона о јавном реду и миру због дрског, насилног и безобзирног понашања. Младић ће бити прекршајно кажњен.

Поводом овог инцидента контактирали смо пр службу Опште болнице у Чачку. Тамо истичу да ће званично саопштење дати када се заврши истрага надлежних институција и утврде све околности које су резултирале кионфликтом.

 

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK OPSTA BOLNICA URGENTNO ODELJENJE POLICIJA PACIJENT

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.991.470 посета
Тренутно на сајту: 1412 посетилац(a)