ФК „Таково“ обезбедио место у Српској лиги Група Запад 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
ФК „Таково“ обезбедио место у Српској лиги Група Запад
Trenutno na sajtu: 644       |       Podeli:
17.05.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - ФК Таково дочекао је у суботу ФК Јошаницу из Новог Пазара.

Пресудни меч за опстанак у Тридесетом колу Српске лиге група Запад, завршен је резултатом 2:0 у корист Милановчана.

Победа је донела олакшање фудбалерима Такова, три нова бода обезбедила су излазак из опасне зоне испадања.

„Ова победа много значи, пре свега психолошки. Наравно и на табели доноси неки мир. Није још увек мирна лука, али гледамо напред, ка екипама које су изнад нас, тако да можемо лакше да дишемо”, рекао је Лазар Ђурђевић, тренер ФК “Таково”.

Охрабрени голом у десетом минуту, фудбалери Такова одржавају вођство до самог краја утакмице. Други гол у осамдесет деветом минуту осигурава место на табели. Оба поготка постигао је Игор Гркајац.

„Ово је била прекретница што се тиче првенства.Играли смо против одличне екипе “Јошанице” и били смо свесни да морамо да победимо како знамо и умемо.Кући тешко добијамо утакмице, али смо веровали да ћемо ову добити. Веровао сам и у своје момке, захвалио бих се и публици која нас је подржала. Остварили смо на крају убедљиву победу, иако на терену можда није изгледало тако. Срећа нас је погледала”, каже Гркајац.

Иако су Новопазарци уложили максималан труд и до краја сусрета нису посустајали, општи је утисак да је повољне околности биле на страни фудбалера “Такова”.

„Играли смо добро, остварили смо шансе, нисам незадовољан игром моје екипе, али данас нисмо имали ни среће. Желим екипи “Такова” да опстане у лиги и да се следеће године поново сретнемо” , рекао је Кенан Колашинац, тренер ФК “Јошаница”.

Како би се испоштовале епидемиолошке мере, број посетилаца био је ограничен, а присутни су имали прилику да подрже динамичну и коректну игру. Следећу утакмицу фубалери “Такова” играју 22. маја у гостима “Слози” из Пожеге, лидеру на табели Српске лиге група Запад.

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


fk takovo liga

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.403.955 посета
Тренутно на сајту: 644 посетилац(a)