Рекордна посета у Атомској бањи 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Рекордна посета у Атомској бањи
Trenutno na sajtu: 543       |       Podeli:
21.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак, Горња Трепча - Након 1989. године, у Атомској бањи број посетилаца на годишњем нивоу није преамшио 12.000, све до данас.

Активна маркетиншка кампања на домаћем као и на иностраном тржишту, висок стандард услуге и што је најбитније врхунски ефекат рехабилитације довели су до тога да је ове године премашено 12.000 посетилаца, а јос битније да је 30 одсто пацијената специјалне болнице дошло из иностранства.

Ове бројке су се одразиле и на приход, те је Специјална болница имала раст прихода од осам одсто, а раст добити 10 одсто у односу на прошлу годину, саопштено је из Атомске бање.

Захваљујући јединственој лековитој води и савременом програму рехабилитације, ове године је остварено више од 300.000 процедура-терапија (купања, хидромасажа, електро трапија, мануелних масажа, итд.)

Фото: Атомска бања

Планови Атомске бање за 2018. годину теже ка даљем усавршавању запослених, даљој реорганизацији пословања, освајању нових трзиста Европе, Русије, Кине и Блиског истока, и иновацијама у медицинској рехабилитацији.

У наредној години гости Атомске бање ће поново моћи користити ваучере за одмор Министарства туризма у износу од 5.000 динара.

Следећу сезону започињу 29. јануара, те према досадашњим најавама објекти ће већ бити попуњени у фебруару.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.204.149 посета
Тренутно на сајту: 540 посетилац(a)