Клизалиште почиње са радом у суботу 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Клизалиште почиње са радом у суботу
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
21.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Клизалиште у оквиру Спортског центра “Младост” је постављено, формирана је ледена

површина, тако да су се стекли сви неопходни услови за почетак нове клизалишне сезоне која ће трајати скоро два месеца. Почетак клизалишне сезоне предвиђен је за суботу 22. децембар.

“Са припремама смо почели на време, тако да смо фактички пре планираног датума у прилици да отворимо клизалиште. Добро знамо да је то један од ретких садржаја за наше суграђане у зимском периоду, па немамо ниједан разлог да одлажемо почетак сезоне. Радници СЦ Младост су у последње две седмице одрадили све што је било неопходно. Клизалиште је спремно и верујем да је пред нама још једна успешна сезона на леду“ – рекао је директор СЦ “Младост” Милош Стеванић.

Руководство СЦ “Младост” је донело одлуку да не мења цену улазница. Као и претходних година цена улазнице ће бити 150 динара по термину, док ће корисници картица “Три плус“ имати бесплатан улаз на клизалиште.

“Цена улазнице није мењана већ неколико година и тако ће бити и ове сезоне. Оно што такође желим да напоменем је да смо за предстојећу сезону набавили преко 50 пари нових клизаљки и то оних бројева који су најтраженији од стране наших корисника. Клизалиште ће радити сваког дана у већ устаљеним терминима и тако ће бити до окончања зимског распуста, а то је 17. фебруар.

Клизање је изузетно атрактивно и здраво, али неретко може да буде и опасно па позивам све посетиоце да воде рачуна о својој, али и безбедности осталих клизача. Надам се повољним временским условима и још једном позивам Чачане да се и ове зиме у великом броју дружимо на нашем клизалишту”, закључио је директор Стеванић.

Први радни дан клизалишта је у суботу 22.децембра. Термини за клизање ће бити од 12, 14, 16 и 18 часова. Трајање термина је сат и по, док ће се пауза између термина користити за припрему леда. Сви корисници клизалишта приликом преузимања клизаљки морају оставити неки идентификациони документ (личну карту, ђачку или здравствену књижицу…).

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak klizaliste

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.504.071 посета
Тренутно на сајту: 398 посетилац(a)