Беба остављена на црквеном прагу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Беба остављена на црквеном прагу
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
09.10.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - На прагу цркве Сабор Св. Архангела Гаврила у Чајетини остављена је беба. Наиме,

Чајетинка Н.М. је шетајући свога пса у близини цркве чула звуке налик оглашавању мачета, на шта се не би можда обазирала да је њен пас није упорно вукао ка дворишту цркве. Пролазећи кроз капију, на црквеном прагу видела је умотану бебу. О томе је одмах обавестила свештеника Петра Лазића који се спремао за службу, а потом и оближњи Дом здравља који је, по процедури, упутио позив полицијској станици. Након тога су на лице места стигли полиција и хитна помоћ која је дете одмах превезла на неонатолошко одељење Опште болнице Ужице. Према њиховим информацијама, беба је мушког пола, здрава и тешка три килограма и највероватније рођена током протекле ноћи.

О догађају, још узрујана и под утиском, Н.М. је рекла како је срећа у несрећи била та да је, с обзиром да као и у другим местима и у овом има паса луталица, бебу пронашла она. Оно што је приметила и поред туге над оваквим поступком који се дешава и у 21. веку, јесте да је беба већ сад мали борац судећи према кочоперном плачу којим се оглашавала.

За сада је непознато ко је оставио бебу. Камере са једног објекта у близини забележиле су да се испред цркве нешто испред шест сати зауставио аутомобил који је недуго затим наставио пут.

 

Златибор прес / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


BEBA OSTAVLJENA CRKVA CAJETINA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.453.879 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)