ХИ ,,Први мај" за 160 милиона 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
ХИ ,,Први мај" за 160 милиона
Trenutno na sajtu: 496       |       Podeli:
12.01.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Хемијска индустрија „Први мај“ ад у стечају оглашава продају стечајног дужника као правног лица јавним надметањем.

Најважнију имовину стечајног дужника чини 28 делова продајне целине. Укупна површина објеката без саобраћајница износи 10.582 м2.

Поред 24 зграде предмет продаје је и базен за рециркулацију воде, хидрантна мрежа, поплочан паркинг, интерна саобраћајница и пумпна станица за воду.

Такође, предмет продаје су и припадајућа постројења и опрема за производњу стиропора, боја, фасада, прашкастих производа, лепкова и других хемијских производа у грађевинарству према попису из продајне документације. Залихе готових производа, материјала, резервних делова ситног инвентара и аванса за залихе, у складу са спецификацијама из процене имовине стечајног дужника у свему према спецификацији у прилогу продајне документације. Потраживања и дати аванси према елаборату о процени имовине. Права интелектуалне својине према документацији о процени.

Почетна цена за продају износи 160.545.000,00 динара. Депозит за учешће у поступку продаје износи 64.218.000,00 динара.

Јавно надметање одржаће се дана 20. фебруара у 12:00 часова на адреси ХИ „Први мај“ ад у стечају Никола Тесла 9 у Чачку.
Регистрација учесника почиње у 10 часова, а завршава се у 11:50 на истој адреси.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.334.248 посета
Тренутно на сајту: 496 посетилац(a)