Спорна санација два путна правца у Ивању и Јабуци, Бабић стопирао плаћање 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Спорна санација два путна правца у Ивању и Јабуци, Бабић стопирао плаћање
Trenutno na sajtu: 601       |       Podeli:
28.09.2020 | 1 коментар(а)



Пријепоље – Први човек општине Пријепоље Владимир Бабић, одбио је да потпише ситуације

за изведене асфалтерске радове на два путна правца у месним заједницама Ивање и Јабука, јер се трасиране деонице које су рађене не поклапају са уговореним обавезама између општине Пријепоље и извођача радова.

Како би утврдио ко је начинио пропуст, Бабић је затражио да му доставе писане изјаве председници месних заједница у којима су изведени радови, потом надзорни орган, затим лице које је трасирало спорне деонице пута и извођач радова.

Наиме, локалним буџетом предвиђено је да се у месној заједници Ивање асфалтира деоница пута која води од сточне пијаце ка Бранчићима, међутим уместо те трасе рађен је споредни правац од куће Мусабеговића до главног пута за Бранчиће.

На Јабуци је требало да се асфалтирају три трасе, међутим како су изведени радови на две деонице предимензионирани више него што је уговореним обавезама предвиђено, трећи путни правац није урађен.

Током викенда председник општине Владимир Бабић обишао је радове у неколико месних заједница и на лицу места уверио се у квалитет изведеног посла.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIJEPOLJE PUTEVI SANACIJA OBUSTAVA PLACANJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Branko

    Bravo Brate zatosmo se borili



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.104.341 посета
    Тренутно на сајту: 601 посетилац(a)