ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ: Нашем новинару онемогућено да извештава 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ: Нашем новинару онемогућено да извештава
Trenutno na sajtu: 337       |       Podeli:
08.02.2018 | 0 коментар(а)



Новинару "Вечерњих новости" Алему Ровчанину није дозвољено да присуствује седници већ је замољен од стране обезбеђења да напусти малу салу Дома културе

У Пријепољу је одржана Изборна скупштина Нове Србије на којој је присуствовао и председник странке Велимир Илић. Новинару "Вечерњих новости" Алему Ровчанину није дозвољено да присуствује седници већ је замољен од стране обезбеђења да напусти малу салу Дома културе у којој је седница одржана док је сниматељу ужичке телевизије 5 омогућено да несметано ради свој посао.

Пријепоље један од ретких градова где се странка Велимира Илића налази на власти и у коалицији са Српском напредном странком. У протеклих годину дана како у граду на Лиму тако и широм Србије ову странку су напустили бројни чланови, последњи пример за то је град на Ђетињи где је цео одбор у среду 7. фебруара пристутио СНС па је у том граду фактички Нова Србија престала да постоји.

 У намери да сазнамо да ли се лидер странке Велимир Илић плаши да би сличан сценарио могао да се догоди и у Пријепољу новинар нашег листа отишао је на скупштину странке која је била јавна и отворена за јавност, међутим уместо могућности да добије одговор на то питање зампољен је да напусти просторије.

 Иначе, поред присталица Нове Србије скупу су присуствовали функционери неколико странкана и то Странке правде и помирења Муамера Зукорлића, затим Странке декократске акције Санџака Сулејмана Угљанина, Покрета социјалиста Александра Вулина и оснивач локалне Демократске партије Санџака Бахрија Бегановић.

Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.907.226 посета
Тренутно на сајту: 337 посетилац(a)