Изборни штаб СПС у Горњем Милановцу на новој адреси 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Изборни штаб СПС у Горњем Милановцу на новој адреси
Trenutno na sajtu: 413       |       Podeli:
02.06.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Социјалисти већ данима воде једну поштену кампању са јасним и јединственим програмом обилазећи села и

 домаћине где сакупљају информације и баве се решавањем проблематике грађана  општине Горњи Милановац. Желимо да саопштимо суграђанима наше општине Горњи Милановац  да су информације са терена јасне, и да се осећа јака подршка мноштва грађана. Млади људи су посебно изненађење јер су препознали квалитет кандидата са листе, на којој се налази доста нових лица која су ту са намером да заједно радимо на стварању бољег друштва и нових система вредности, наводи се у саопштењу ОО СПС у Горњем Милановцу.
 Грађани се буде, препознају нас, позитивне вибрације се осећају на сваком ћошку тако да слободно можемо са поносом да кажемо „да су социјалисти поново у моди“.
 Нови локал, изборни штаб који смо отворили у Синђелићевој улици у самом срцу града, је још један доказ да желимо да што више будемо ближи грађанима и прикупимо што више информација, како би заједно налазили решења и представили наш план и програм за наредни период. Зато овом приликом позивамо све заинтересоване Горњомилановчане да могу сваког дана да се прошетају до нашег штанда,  поразговарају са нашим одборницима, чланицама Форума женa, омладинцима и руководством ОО СПС Горњи Милановац, размене ставове и мишљења на разне теме. Социјалистичка партија Србије Горњи Милановац на предстојећим локалним изборима заказаним за 21.06.2020. очекује велику пошдрку наших суграђана и убедљиву победу.
Још једном ми Социјалисти желимо да се захвалимо на великој подршци нашим члановима, симпатизерима и новим лицима који препознају нас праве Социјалисте, који су се увек борили за социјалну правду, једнакост, бесплатно школство, здравство и залагали за радничку класу, за једнаке шансе свима, да не слушају свакакве приче које се ових дана провлаче по медијима, друштвеним мрежама , јер политички неистомишљеници очигледно немају идеју ни кадрове који су способни и предузимљиви, већ копирају програме и залажу се за некакве ставове које ни сами не знају да препишу а да не говоримо о реализацији. Ми имамо кадрове, не плашимо се рада, јер ми умемо и знамо како, ми смо социјалисти и зато заокружите број 2, наводи се у саопштењу ОО СПС у Горњем Милановцу.


 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


opstina gornji milanovac sps jovica carevic sindjeliceva

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.157.781 посета
Тренутно на сајту: 413 посетилац(a)